Ta en paus från din vardag och hitta stillheten på en retreat

Heldagar med mindfulness, mindful eating & självmedkänsla

Ladda batterierna och landa i en heldag med rogivande yoga, mindfulness-, mindful eating och självmedkännande övningar där vi utforskar vårt förhållande till mat, ätande och kropp. Vi introducerar självmedkännande övningar i syfte att skapa mer glädje till dig själv och din kropp.  Tystnad varvas med möten med stilla samtal. Vi äter lunchen under tystnad för att öka medvetenheten och ge utrymme för reflektion.

Heldagsretreater med tema i höst.

  • 29 september – Hållbarhet, extra fokus på hur vi hittar tillbaka till lugnet från semestern mitt i höstens inledning och håller en rimlig nivå på förväntningar.
  • 20 oktober – Mindful eating och självmedkänsla (i första hand för deltagare i terminskursen)
  • 24 november – Kroppsnärvaro, extra fokus på kroppen i stillhet och rörelse, med övningar i tacksamhet och medkänsla.
  • 29 december – Intention 2019, vi summerar året som gått och sätter intentionen, dvs viljeriktningen för året som kommer. En extra festlig och berörande retreatdag!

Tider: Kl 9.30 – 16.30.

För vem är detta retreat? Passar både för dig som är nybörjare och för dig som har tidigare erfarenhet av yoga eller mindfulness.

Plats: På vår mottagning i Hornstull. Långholmsgatan 20.

Kursavgift: 950 kr inkl. lunch och te.

Att ta med: Bekväma kläder. Eventuellt inneskor. Egen meditationskudde och yogamatta om du har. Annars finns kuddar och mattor att låna.

Vägledning och guidning: Anette Eriksson

Varmt välkommen önskar

Anette Eriksson, Anna Wikfalk och Veronika Ryd

Anmälan och frågor: info@bodycompassion.se

Anmälan och betalningsvillkor

Anmälan till retreaten är bindande med 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal. Anmäl dig via e-post med fullständigt namn och adress och mobilnummer till info@bodycompassion.se

I samband med anmälan skickar vi en anmälansbekräftelse som inkluderar betalningsinformation.  Vid utebliven närvaro utgår full debitering. I händelse av sjukdom som gör att du inte kan närvara behövs läkarintyg för att inbetalat belopp ska återbetalas.