Ta en paus från din vardag och hitta stillheten på en retreat

Heldag med mindful eating & självmedkänsla

Ladda batterierna och landa i en heldag med rogivande yoga, mindfulness-, mindful eating och självmedkännande övningar där vi utforskar vårt förhållande till mat, ätande och kropp. Vi introducerar självmedkännande övningar i syfte att skapa mer glädje till dig själv och din kropp.  Tystnad varvas med möten med stilla samtal. Vi äter lunchen under tystnad för att öka medvetenheten och ge utrymme för reflektion.

Heldagsretreat med tema våren 2019.

  • 16 februari – Mindful eating och självmedkänsla – fullbokat!
  • 24 februari – Mindful eating och självmedkänsla – nytt tillfälle.

Tider: Kl 9.30 – 16.30.

För vem är detta retreat? Passar både för dig som är nybörjare och för dig som har tidigare erfarenhet av yoga eller mindfulness.

Plats: På vår mottagning i Hornstull. Långholmsgatan 20.

Kursavgift: 1050 kr inkl. lunch och te.

Att ta med: Bekväma kläder. Eventuellt inneskor. Egen meditationskudde och yogamatta om du har. Annars finns kuddar och mattor att låna.

Vägledning och guidning: Anette Eriksson

Varmt välkommen önskar

Anette Eriksson, Anna Wikfalk och Veronika Ryd

Anmälan och frågor: info@bodycompassion.se

Anmälan och betalningsvillkor

Anmälan till retreaten är bindande med 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal. Anmäl dig via e-post med fullständigt namn och adress och mobilnummer till info@bodycompassion.se

I samband med anmälan skickar vi en anmälansbekräftelse som inkluderar betalningsinformation.  Vid utebliven närvaro utgår full debitering. I händelse av sjukdom som gör att du inte kan närvara behövs läkarintyg för att inbetalat belopp ska återbetalas.