Ta en paus från din vardag och hitta stillheten på en retreat

Mindful Eating & Självmedkänlsa

– Cityretreat med relationen till mat och ätande samt självmedkänsla som tema
NYTT DATUM KOMMER TILL HÖSTEN 2017

Dagen inleds med att väcka våra kroppar med skonsam yoga. Resten av dagen har vi mindfulnesspass där vi undersöker hur mat, känslor och stress hänger ihop, och utforskar kroppens olika signaler för hunger, mättnad och sötsug. Vi introducerar också självmedkännande övningar i syfte att skapa mer glädje och uppskattning till dig och din kropp. Tystnad varvas med möten i stilla samtal och reflektion. Vi äter lunchen under tystnad för att öka medvetenheten och ge utrymme för reflektion.

Vägledning och lärare

Anna Wikfalk och Veronika Ryd

Tider

9.30 – 16.00.

För vem är detta retreat?

Passar både för dig som är nybörjare och för dig som har tidigare erfarenhet av yoga eller mindfulness.

Plats

Långholmsgatan 20 1 i Hornstull

Övernattning

Sker på egen bekostnad. Om du inte kommer från Stockholm kan vi ge tips på hotell eller vandrarhem.

Avgift

1. 300 kr inkl lunch och fika. Delbetalningslösning finns.

Att ta med

Bekväma kläder. Eventuellt inneskor och regnkläder/paraply för eventuellt gående meditation utomhus. Egen meditationskudde och yogamatta om du har. Annars finns kuddar och mattor att låna.

 

 Anmälan och frågor

Du anmäler dig via mejl direkt till info@bodycompassion.se 

Anmälnings- och betalningsvillkor

  • Anmälan till retreatet är bindande med 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal. Anmäl dig via e-post med fullständigt namn och adress och mobilnummer.
  • I samband med anmälan skickar vi en anmälningsbekräftelse som inkluderar betalningsinformation. Anmälningsavgift på 750 kr per person betalas då inom en vecka. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid eventuell avbokning. Skulle vi ställa in retreatet på grund av för få deltagare, betalas givetvis hela anmälningsavgiften tillbaka. Slutbetalning ska vara oss tillhanda senast 10 april 2017. Vid utebliven närvaro utgår full debitering. I händelse av sjukdom som gör att du inte kan närvara behövs läkarintyg för att inbetalat belopp ska återbetalas.