Ta en paus från din vardag och hitta stillheten på en retreat

Cityretreat 24-25 mars med mindful eating & självmedkänsla

Ladda batterierna och landa i en helg med rogivande yoga, mindfulness-, mindful eating och självmedkännande övningar där vi utforskar vårt förhållande till mat, ätande och kropp.

Vi inleder dagarna med att väcka våra kroppar med skonsam yoga. Resten av dagarna har vi mindfulnesspass där vi undersöker hur mat, känslor och stress hänger ihop, och utforskar kroppens olika signaler för hunger, mättnad och sötsug. Vi introducerar självmedkännande övningar i syfte att skapa mer glädje till dig själv och din kropp. Utrymme ges också för möten i stilla samtal och reflektion.

Tystnad varvas med möten i stilla samtal och reflektion. Vi äter alla måltider under tystnad för att öka medvetenheten och ge utrymme för reflektion.

Vägledning och guidning: Anette Eriksson

Tider: Retreaten inleds på lördagen och pågår programmet mellan 9.30 och 17.30. På söndagen pågår programmet mellan 9.30 och 16.00.

För vem är detta retreat? Passar både för dig som är nybörjare och för dig som har tidigare erfarenhet av yoga eller mindfulness.

Plats: Helhetshälsan, Torsgatan 8b. Vid dalatrappan/Dalagatan, invid Norra Bantorget, City.

Övernattning: Sker på egen bekostnad. Om du inte kommer från Stockholm kan vi ge tips på hotell eller vandrarhem.

Kursavgift: 2.750 kr inkl. Lunch lördag och söndag plus fika hela helgen. Delbetalningslösning finns.

Att ta med: Bekväma kläder. Eventuellt inneskor och regnkläder/paraply för gående meditation utomhus. Egen meditationskudde och yogamatta om du har. Annars finns kuddar och mattor att låna.

Varmt välkommen önskar

Anette

Anmälan och frågor: info@bodycompassion.se

Anmälan och betalningsvillkor

Anmälan till retreaten är bindande med 14 dagars ångerrätt enligt lagen om

distansavtal. Anmäl dig via e-post med fullständigt namn och adress och mobilnummer till info@bodycompassion.se

I samband med anmälan skickar vi en anmälansbekräftelse som inkluderar betalningsinformation. Anmälningsavgift på 750 kr per person betalas då inom en vecka. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid eventuell avbokning. Skulle vi ställa in retreaten på grund av för få deltagare, betalas givetvis hela anmälningsavgiften tillbaka. Slutbetalning ska vara oss tillhanda senast 12 februari 2018. Vid utebliven närvaro utgår full debitering. I händelse av sjukdom som gör att du inte kan närvara behövs läkarintyg för att inbetalat belopp ska återbetalas.