Enskild coachning till Att Äta-boken

Vi erbjuder mindfulnessbaserade coachningssamtal i anslutning till vår bok Att Äta – Steg för steg i 8 veckor med mindful eating och självmedkänsla, även online-samtal. När du läser och gör övningarna kan du behöva stöd. Vi hjälper dig gärna!

  • 6 gånger á 60 minuters coaching + boken Att Äta, 
7400 kr.
  • För företag tillkommer moms på 25 %.

Att Äta är den praktiska handboken där du i 8 tydliga steg varsamt guidas att utforska din relation till mat, ätande och kropp och få en tryggare, mer avslappnad och sund relation. Genom olika övningar i mindful eating och självmedkänska får du lära dig att lyssna till kroppens signaler för olika former av hunger, mättnad, sig och känslomässiga behov. Du lär dig bryta negativa ätmönster och äta när du ät hungrig, sluta när du är mätt och njuta mer av maten. Med andra ord: Få ett slut på mat- och kroppsnojande så att du kan använda din energi till det som är viktigt i livet!

Kontakt och bokning

Mejla info@bodycompassion.se

Betalning

Du kan betala kontant, med swish eller mot faktura.

Av- och ombokning av tid

Liksom Landstinget tillämpar vi 24 timmars av-/ombokningsregel. Vi debiterar annars full avgift, oavsett anledning till av-/ombokningen.

Finansieringshjälp

Vi erbjuder finansieringshjälp – 24 månaders räntefri delbetalning – via Medical Finance. Hör av dig för mer information och eventuell ansökan.